1. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας.

Κάντε την παραγγελία σας από το www.toeklekton.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

2. Πληρωμή με Αντικαταβολή στην Courier

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παράδοσή της σε εσάς, με Courier. H παράδοση και πληρωμή της παραγγελίας γίνεται κατ’ οίκον από τον διανομέα της Courier, στη διεύθυνση που δηλώσατε.

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Mπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση σε σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας τον αριθμό της παραγγελίας και το Ονοματεπώνυμο σας ως αποδεικτικό πληρωμής.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΙΚ. ΣΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
IBAN……..: GR6601713350006335137640922 

Attica Bank

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΙΚ. ΣΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
IBAN……..: GR9701606670000000085211111

4. Με PayPal
Eχετε την δυνατότητα να κάνετε πληρωμές και μέσω PayPal™. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, το σύστημα σας μεταφέρει αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές SSL περιβάλλον της ιστοσελίδας της PayPal™, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα χωρίς κινδύνους και ρίσκα.

5. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα
Θα οδηγηθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Attica Bank για να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα του καταστήματος.