Τρόποι αποστολής
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της μεταφορικής ACS Courier και της Speedex. Αν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε τηλεφωνικά, όποια από τις διαθέσιμες μεταφορικές επιθυμείτε.

Χρεώσεις Μεταφορικών

Το κόστος των μεταφορικών της κάθε παραγγελίας ως 2kg βάρος από το www.toeklekton.gr, είναι 3€.

(Για κάθε επιπλέον βάρος 2kg υπάρχει έξτρα επιβάρυνση 1€.)

Για παραγγελίες πάνω από 50€ και βάρος έως 5kg τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το παραπάνω κόστος μεταφορικών αφορά αποστολές σε οποιοδήποτε ΜΗ δυσπρόσιτο σημείο της Ελλάδας. Για να ελέγξετε αν η περιοχή σας αποτελεί δυσπρόσιτο προορισμό πατήστε εδώ για ACS καταχωρώντας τον Τ.Κ. σας και επιλέγοντας το κουτάκι με την ένδειξη Δυσπρόσιτος Προορισμός (ΔΠ). Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε στις σημειώσεις της παραγγελίας σας να ζητήσετε το δέμα να παραμείνει στο τοπικό υποκατάστημα ACS και να ειδοποιηθείτε για την άφιξή του, ώστε να το παραλάβετε εσείς από εκεί χωρίς την έξτρα επιβάρυνση.

Σε περίπτωση όπου ο τρόπος πληρωμής οριστεί αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

Οι παραδόσεις αφορούν αποστολές μόνο εντός Ελλάδας.
Για παραγγελίες που έχουν μεγάλο όγκο θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος αποστολής που σας εξυπηρετεί.

Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημά μας δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 24-26 Κόρινθος. Οδηγίες εδώ

Αυθημερόν αποστολές για όσες παραγγελίες προϊόντων γίνονται έως τις 14:00, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στην αποθήκη του www.toeklekton.gr

Χρόνος παράδοσης

Συνήθως οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες.
Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος ή καθυστέρησης της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες-απεργίες) θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.

Βρείτε το δέμα σας κάνοντας κλικ ΕΔΩ για ACS ή ΕΔΩ  για Speedex καταχωρώντας τον Αριθμό Αποστολής.